Little Devil gaat verbouwen!

van eind juli tot begin september | café blijft toegankelijk | gratis

🚨📰 Little Devil gaat verbouwen! 🚧🛠️
Al meer dan 20 jaar is Little Devil hét rock café van muziekstad Tilburg. Lokaal én (inter)nationaal befaamd om de gave live shows, alternatieve dansavonden, bijzondere bieren en een fantastische sfeer.
Het café ligt aan een prachtig nieuwe en groene Stationsstraat in één van de mooiste gebieden van Tilburg. Een gebied dat zich flink heeft ontwikkeld, waardoor er meer levendigheid en bedrijvigheid is ontstaan. Dat is natuurlijk fijn, maar daardoor kan ook meer overlast worden ervaren.
Natuurlijk kan het niet zo zijn dat er daardoor minder of zelfs helemaal geen live muziek meer kan worden geprogrammeerd. Daarom gaat Little Devil verbouwen! In de zaal komt een volledige doos-in-doos constructie en een nieuwe inrichting. De werkzaamheden starten eind juli en duren naar verwachting tot begin september.
De laatste show in de “oude zaal” is Asomvel (UK) op zaterdag 20 juli. Tijdens de verbouwing blijft ons café natuurlijk wel gewoon open. We kunnen jullie steun meer dan ooit gebruiken, dus kom langs en geniet van de muziek, koude biertjes en de vertrouwde sfeer!

Sun 21 Jul

gratis