Vanaheim + Nephylim + Solarcycles

19u / heidennachten / folk metal / melodic metal / € 10,-

Bereid je voor op een explosie van pure energie, want de folk metal-scene staat op het punt om te schudden op zijn grondvesten! Een episch evenement nadert met folk metal band Vanaheim als hoofdact, bijgestaan door de fenomenale voorprogramma’s Nephylim en Solarcycles. Dit wordt een avond waar zelfs de goden zelf nerveus van worden.
Op 13 oktober komen oude verhalen tot leven in de Little Devil in Tilburg! De melodie en epiek zal heersen met Vanaheim op de planken. Met talloze shows op hun naam, zowel nationaal als internationaal, hebben ze veel Europese harten veroverd. Hun debuutalbum galmt steeds harder in de scene, en ze zullen wederom komen laten zien wat hoe dat zo is gekomen. Verwacht een wervelwind die je doet opwaaien uit het hier en nu!
Uiteraard komt Vanaheim niet alleen! Melodische death metal band Nephylim, een gevestigde naam uit Den Bosch, zal de boel op komen warmen hun werk uit de laatste jaren. Bereid je voor op een solide show waarin de nekspieren zeker aan de nodige beweging zal komen.
Solarcycles zullen de sfeer voor de avond komen zetten als opener. Mysterieuze klanken en duistere emoties staan centraal in een muzikale mix tussen Evanescence en Arch Enemy. Maak jezelf klaar voor een nieuw geluid, want ze komen met nieuw materiaal naar Tilburg!
tickets