Temple Fang + CZLT

20.30u / space-rock / 013 op locatie / €17,90

Een optreden van de Amsterdamse band Temple Fang is een enkeltje into outer space. En met een heerlijke woestijngroove, trippende psychedelica en geestverruimde solo’s is het niet moeilijk om mee te varen met dit space rock monster. Uiteraard ontdekt op Roadburn Festival, maar de band stond vaker bij ons, zoals in het voorprogramma van Coven en bij de opnames van Muziekstad. Dat hele optreden is nog steeds online te bekijken. Vorig jaar moesten we door corona nog een show in het voorjaar afgelasten, maar dit jaar proberen we het gewoon nog een keer, met een show in Little Devil.

Als support introduceren we CZLT: het soloproject van de frontman van Neptunian Maximalism. Denk ergens tussen drone metal, dark ambient en… klassieke Indiase en Tibetaanse cultuur.

Temple Fang

Rising from the ashes of Death Alley, bassist Dennis Duijnhouwer and guitarist Jevin de Groot put together a new band with guitarist Ivy van der Veer and drummer Jasper van den Broeke, combining the wild rock-abandon of their former outfit with deeper, more cosmic leanings.

Rock n’ Roll as a means to attaining spiritual freedom, right on!