Tankzilla + RRRags + Severant

20.30u / stoner rock / pyschelic rock / space rock / heavy & groovy / presented by LD Lunar Eclipse & Severant / €10

TankZilla en RRRags bestaan uit leden die de fundering van onze rockscene hebben gelegd. Deze bands zijn nieuw fris werk van de hoogste plank! Severant komt pas net kijken, hun demo is eerder deze week verschenen op bandcamp en het klinkt veelbelovend. Op deze avond is Little Devil van een hoog Roadburn gehalte voorzien!

Severant:
Severant brengt hypnotiserende rock met een psychedelische sound. Groovende drums en bas aangevuld met karaktervolle riffs die de dromerige en krachtige zang dragen. De muziek is geschreven vanuit jams, dit is goed te horen en essentieel voor de organische aanpak die bij de band bovenaan staan.

https://severant.bandcamp.com/

RRRags:
RRRags brengt soulvolle, heavy 70’s rock met een zingende drummer en mooie vintage amps. De band bestaat uit gitarist Ron van Herpen (Astrosoniq,The Devil’s Blood), bassist Rob Zim (The Lords of Altamont) en drummer/ zanger Rob Martin (Bliksem). Onder leiding van producer Marcel van de Vondervoort (Astrosoniq) werden de eerste songs ingeblikt en debuteerde RRRags in 2018 op Roadburn.

https://rrrags.bandcamp.com/

TankZilla:
Er gaan veel verhalen door de wereld, Een ervan! Iets met Satan ofzo… en een Tank …Onzin??…nou zou zomaar kunnen, want we hebben nu wel TankZilla. Dusssss…. Het moet wel ergens vandaan komen.

Wat er werkelijk gebeurde in de krochten van Eindhoven is nu geen geheim meer en niets dan de harde waarheid!Nadat Peter Pan Speedrock definitief de plug eruit trok, stuitte PPSR zanger-gitarist Peter van Elderen op voormalig Wolfskop drummer Marcin Hurkmans. Zodra dit stel muziekjunkies ging jammen, voelde het alsof hun motoriek verstrengeld was, misschien wel zoiets wat broers voelen…

In Eindhoven sloeg de bliksem in en daarmee alle stoppen door.
Sinds de frankensteinerij begon zijn het twee elektromagnetische
broeders van andere moeders geworden.(mooie titel voor een song, waar ze dan ook iets mee deden)

Dit tweekoppige monster heeft het platwalsvermogen van een dubbelgepantserde tank, gewapend met een arsenaal aan riffs en beats van Godzilla-kaliber.
In de geest van Repomen – Peters ronkende Roadburn-alumni uit een vorig leven – wordt de asfaltgroove tot boogie-gruis verpulverd.

TankZilla slaat op tilt en jullie waarschijnlijk ook wanneer je het live gaat zien. Inmiddels is in april hun eerste single uitgekomen….

http://tankzillamusic.bandcamp.com/album/tankzilla

 

 

tickets