Little Devil 18 jaar! Met live: Little Devil Allstars

18u / support: Outlaw Resident / party / DJ’s / food / free

Little Devil bestaat vandaag alweer 18 jaar en dat gaan we vieren met live bands, DJ’s, hapjes en veul drankjes!

Live op de planken staan traditiegetrouw onze huisbands, beide bestaande uit (oud)personeel en stamgasten. Eerst Outlaw Resident en daarna Little Devil Allstars in originele bezetting! Na de bands draaien onze DJ’s door tot in de late uurtjes, zodat we onder het genot van een dansje en een (of twee…) drankjes terug kunnen kijken op de afgelopen prachtige jaren en proosten op de toekomst!

We nodigen ieder van jullie uit om te vieren dat we er samen aan de Stationsstraat al 18 jaar een heel mooi feestje van weten te maken!

Little Devil Allstars

Ontstaan in het beste rock café in de gezelligste stad van Nederland: Little Devil Allstars. Dit sterrenensemble heeft inmiddels een spoor van vernieling achtergelaten in talloze kroegen, zalen, cruises en festivals zoals Graspop Metal Meeting!

De Tilburgse full house van prachtige, akelig getalenteerde chicks n’ dudes speelt alle hits die je op een rock feest wilt horen in zijn geheel en op onnavolgbare wijze. Alle krakers van de afgelopen vijftig jaar komen in razend tempo voorbij. Meebrullen, bier halen, die bar op en dansen maar. Met Little Devil Allstars haal je de ultieme classic hardrock experience in huis; het enige wat jij moet doen is zorgen dat je de dag erop vrij bent.

“When it’s time to party, we will party hard!”

Outlaw Resident

Rock/metal coverband Outlaw Resident uit Tilburg. Met meezingers van Volbeat, zware riffs van Black Label Society en explosieve momenten zoals Chrome Division is Outlaw Resident een mix van Southern rock & hard Rock.

Sat 30 Oct