Dance With The Devil XXXIX: The Hertog Jan Edition

23u / duivelsche stapavond / dj team / gratis

DWTD 39 – Paupers met Pruiken

Wij kunnen het zelf ook nauwelijks geloven, maar het is deze zaterdag alweer tijd voor de 39e editie van Dance With The Devil, dé tweemaandelijkse stapavond bij het gezellige rock- en metalcafé Little Devil op de stationsstraat dat jullie allemaal zo goed kennen. Het zal jullie niet ontgaan zijn: eind 2018 heeft er een heel bijzondere Hertog zijn intrede gedaan in onze prachtige kroeg. Omdat we enorm verheugd zijn over de komst van deze adellijke heer, wilden wij namens de commissie DWTD ook een duit in het zakje doen om hem zich extra welkom te laten voelen. En hoe kan dat beter dan een ouderwets bal te organiseren met een portie pracht en praal waar Lodewijk XIV nog wat van zou kunnen leren?

Dus trek je pofbroek aan met kniekousen, sla om dat jasje en poets de gouden knopen nog eens even tot ze glimmen. Hijs je mooiste jurk over je korset, zet je mooiste pruik op en bepoeder je toet. Maak bij binnenkomst een knieval. In de balzaal achter bij Little Devil is een ongekend feest. DJ’s Ramsez, Dicky en Timmer zullen tot in de vroege uurtjes de laatste kamermuziekhits van Mozart Amadeus Rammstein, Johannes Slayer Bach en Robert Ham & Kaas Paganini uit hun beukende clavecimbels schudden. Laten we de Hertog eren zoals hij dat nog nooit heeft meegemaakt.

Hertog Jan zal op zijn beurt met speciale acties de avond eer aan doen en ervoor zorgen dat het in ieder geval niet zal ontbreken aan dit adellijke, gouden gerstenat. Komt af met dat karkas van u, weledel gestelde druiloren die gij allen zijt!

AANVANG: 23:00

ENTREE: GRATIS

Sat 12 Jan