Bakkes + Milkman + Complaint + Bullbar

19.30u / Bakkes CD presentatie / hardcorepunk / gratis

Bakkes 

Uit de krochten van de brabantse hardcorepunk scene,stijgt deze nieuwe 5 koppige formatie op.
Met (ex)leden van:
Milkman-McGyvers-StateMyCase-BMWband-BSF-WeDeny!
kun je maar één ding verwachten
Xtreem HARDE-STRAKKE-SNELLE HXCPUNK
RECHT IN JE BAKKES!!!

Milkman 

Once upon a time, in Tilburg in the mid-80`s era, there was a hardcore band called S.R.V. There also was a hardcore band called Kutnaam 1001. We and lots of other hardcore bands played in local venues like the BatCave. In 1994 Kutnaam 1001-vocalist Meeri joined forces with the three S.R.V.-members. From that moment on we existed as MilkMan.

Meeri – Vocals
John – Bass
Sers – Drums
Robin – Guitars

Complaint 

Complaint, is an Oi!/hardcore band.

Bullbar

Bullbar is afkomstig uit de beruchte regio Eindhoven in het zuiden van Nederland. Opgericht in 2021 door Pieter Pas (bas/zang), Erik Wouters (gitaar), Koen van Horssen (gitaar) en Dennis Meijs (drums). Een luide en energieke cocktail van vier vrienden die de afgelopen 25 jaar actief zijn geweest in verschillende bands. Begin 2022 gingen ze de studio in om hun debuutalbum ‘Fat Rats’ op te nemen, dat een paar maanden later in eigen beheer werd uitgebracht. Gesteund door hun uitgebreide live-ervaring tijdens een reis door een behoorlijk deel van de wereld en met een nieuwe plaat op
zak, is Bullbar klaar om de boel een beetje op te schudden… een 100% gegarandeerd luid en energiek live optreden. Proost!

gratis