The Dirty Denims + Ravenna

21u / hardrock / rock ‘n roll / punkrock / powerpop / gratis

Little Devil geeft weer gas met twee te gekke rockbands en de entree is gewoon gratis. Kom rocken & bring your friends!

=== THE DIRTY DENIMS ===

The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ‘n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als “poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC. Met een stem die ‘s zondags aan tafel het vlees snijdt met Joan Jett en Debbie Harry levert podiumbeest Mirjam het herkenbaarst element. Met hun catchy songs weten The Dirty Denims je humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet.”

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Met het nummer ’24-7-365′ werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd).

=== RAVENNA ===

Combineer Zwollenaren met Friezen en je krijgt een mix van muziek met stevige gitaren, scherpe teksten en pakkende melodieën. Zo kruipt Ravenna in je hoofd, om daar te blijven. In 2016 is de band in Hedon gestart met een knalfeest voor de release van hun eerste EP.
7 april 2018 heeft de band hun debuutalbum ‘Hearts under Fire’ gereleased. Het album telt 11 nummers en valt binnen de stijl van bands als Rise Against, Ignite, Paramore en Tonight Alive.

=== AFTERPARTY ===

Na de bands neemt onze eigen DJ Ad de draaitafels voor zijn rekening zodat we tot in de late uurtjes door kunnen!

gratis