Dance With The Devil XXVIII

22u / / duivelsche stapavond / dj team / gratis

Tilburg is vanavond het Birmingham uit de jaren 20. Het is crisis en ieder voor zich. De Piushaven is in handen van een beruchte maffia-familie van waaruit zij de distributie van smokkelwaar organiseren. In het Koning Willem II stadion is rumoer vanwege het gerucht van een illegaal goksyndicaat dat de paardenraces manipuleert en de overheid heeft alles behalve Peaky Blinders van Netflix afgecensureerd.

Rustpunt in deze chaos in Pub Little Devil, waar de gangleden even kunnen uitblazen, pints drinken en de messen uit hun petten kunnen slijpen.

En uiteraard wordt er ook gefeest en dat is precies wat we vanavond gaan doen! Even geen zorgen, maar gewoon drinken en dansen met allemaal goed volk. DJ Tommy, DJ Arthur en DJ Finn draaien de fijnste platen uit hun grammofoon en het barpersoneel schenkt naast het gebruikelijke recept deze avond exclusief officiele Peaky Blinder whiskey, rum en gin. Op=op! Heb je dan nog niet genoeg, dan kun je over op de halve liters die voor een leuke prijs over de toonbank gaan. Daar waren we aan toe denk?

Zaal open 22.00 uur, entree gratis!

 

Sat 17 Nov