button LD

E-mail Print

Programma

Nytt Land + Tokk Talks + Laguz 

Nytt Land + Tokk Talks + Laguz
Datum:
Sat 14 Apr - 19.00 H
Entree
€ 6,50

Koop hier je tickets

Little Devil Black Ritual en Heidenen van de Lage Landen presenteren met trots NYTT LAND voor een exclusieve show in Nederland.

Deze band uit het Russische Siberië speelt donkere sjamanistische folk. Ze doen dit met de kenmerkende keelzang uit oost Azië. Vorig jaar februari is Fimbulvinter uitgekomen en later dit jaar komt hun nieuwe album Odal uit op Cold Spring.
Een vergelijk met Wardruna is snel gemaakt bij Nytt Land, maar zij brengen een etnisch Siberische invloed mee die er toch weer een andere lading aan geeft.

Tokk Talks - Tales of Time is een verhalenverteller. Begeleid door muziek zal hij verhalen uit de Edda vertellen. Hij doet dit op grootse en meeslepende wijze. Je zou hem kunnen kennen van Kvasir.

De opener van de avond is het Nederlandse Laguz. Uit het zuiden van Nederland zijn ze afkomstig en ze spelen folkmuziek. Al zingen ze ook wel een paar ballads. Originele nummers, traditionele dansmuziek, maar ook wereld- en hedendaagse muziek sieren hun repertoire. Voor deze show zullen ze een bijzondere set voorbereiden met melancholische nummers.

Er zal ook een minimarkt met heidense artikelen zijn.
Van de volgende handelaren is in ieder geval werk bij ons te vinden:
Atelier Solawende
Erlund
Runeraaf
Witsingr Wurk
Tyr's Hand

Little Devil Black Ritual is er niet alleen voor black metal. Wij zijn er voor alle rituele muziek, zeker als het op een heidense traditie stoelt. Daarom zijn we voor Nytt Land graag de samenwerking aangegaan met Heidenen van de Lage Landen. Deze organisatie zet zich in voor de verspreiding van de Nederlandse heidense traditie. Dit is een evenement voor iedereen die het heidendom een warm hart toedraagt.

Openingstijden

Maandag: gesloten (m.u.v. concerten)
Dinsdag: 17:00 - 02:00
Woensdag: 17:00 - 02:00
Donderdag: 17:00 - 03:00
Vrijdag: 17:00 - 03:00
Zaterdag: 15:00 - 03:00
Zondag: 15:00 - 00:00

 

Devils popquiz 2 

Contact

Café Little Devil
Stationsstraat 27
5038 EA Tilburg
Netherlands

Tel: +31(0)13-5452140