[STATEMENT LITTLE DEVIL IVM CORONA VIRUS]

Update! 23-3-20

[STATEMENT LITTLE DEVIL IVM CORONA VIRUS]

[maandag 23 maart 2020]
Update!
De huidige maatregelen zijn verlengd tot en met 1 juni 2020. Dit betekent dat ook de Little Devil tot 1 juni nog geen shows mag organiseren.

[dinsdag 17 maart 2020]
Zoals ongetwijfeld bekend moet ivm het corona virus alle horeca dicht t/m 6 april, dus ook Little Devil zal tot die tijd gesloten zijn. De berichtgeving blijft binnen komen, dus wanneer we precies weer open gaan en op wat voor manier wachten we af. Zodra er meer info bekend is delen we dit met jullie op onze website en fb pagina. We wensen iedereen alle gezondheid en we hopen jullie allemaal weer te zien als het moment daar is, zodat we samen nog mooiere feesten kunnen bouwen dan we al deden. Take care! 🤘🖤 Team Little Devil.

[donderdag 12 maart 2020]

Overheid en RIVM hebben bepaald dat bijeenkomsten van meer dan 100 personen verboden zijn. Wij kunnen dus helaas niet anders dan alle activiteiten die in de concertzaal van Little Devil gepland staan tot aan 31 maart te cancelen. Bands, organisatoren en boekers zijn of worden op dit moment op de hoogte gesteld.

Ons café blijft op de normale openingstijden geopend, maar de zaal achterin zal gesloten zijn. We houden iedereen op de hoogte over verdere ontwikkelingen.

Thu 12 March